Over ons

Het zoeken naar de beste automatiseringsformule is voor u én voor ons een ernstige zaak. Transparante communicatie is daarbij topprioriteit.

Na 20 jaar van ononderbroken groei heeft TFE zijn sporen wel verdiend in de ICT sector. Gewapend met onze ervaring willen we graag met u rond de tafel zitten om te horen wat u, als klant, verwacht. U weet immers zelf maar al te goed wat uw computernetwerk moet ‘doen’, wat u ervan verwacht.

TFE werkt met ICT deskundigen die uw vragen steevast beantwoorden met kwaliteitsvolle hardware- en software – oplossingen. Wij mikken op een langetermijnrelatie, niet op een éénmalige verkoop. Dat merkt u aan de wijze waarop we ons in uw situatie verplaatsen.

Bij TFE mag u simpelweg rekenen op de ondersteuning en service die u had verwacht.

Kernwaarden

TFE draagt kwaliteit hoog in het vaandel.

‘Managed Partner’ van Microsoft, Watchguard, Cisco, Dell-EMC, … word je niet zomaar. Wij nemen onze opdrachten ernstig en dat merkt u aan de oplossingen die we formuleren. Onze jarenlange ervaring zorgt op die manier voor een groeiend aantal tevreden klanten.

Kunt u zich vinden in een streven naar topkwaliteit en open, eerlijke communicatie? Dan bent u bij TFE aan het juiste adres.

Persoonlijk contact
Trusted advisor
Flexibel
Customer-oriented

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw ICT-omgeving?