TFE Data Recovery

Data recovery service: we kunnen meer dan u denkt

Elke gebruiker heeft het wel eens meegemaakt: door onzorgvuldig handelen of simpele pech is een Word-document, een Excel-file of een presentatie waar vele uren tijd in gekropen is, onherroepelijk weg. Dat is heel vervelend, maar klein bier in vergelijking met een informatiedrager (harde schijf, configuratie, ...) die het voor bekeken houdt. Ook RAID configuraties op servers of storage-systemen kunnen onverhoopt niet meer toegankelijk zijn. 

Het probleem hoeft trouwens niet altijd van technische aard te zijn. Oorzaken zoals waterschade, brand, of fysieke schade kunnen informatiedragers eveneens onbeschikbaar maken. 

Uiteraard adviseren wij om ten allen tijde een goede (offsite) backup te voorzien, waarop beroep kan worden gedaan in geval van nood. 

Wat als er om één of andere reden toch geen backup beschikbaar is? 

Dankzij een goede samenwerking met een gespecialiseerd forensisch data recovery lab kunnen wij u mogelijk een oplossing bieden die ervoor kan zorgen dat uw data terug toegankelijk zijn. Wij bieden deze service aan voor harde schijven, SSD, flash kaarten, USB stick, CD, DVD, RAID-systemen, smartphones, …

Contacteer ons vrijblijvend voor de te volgen procedure en prijsopgave.

Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsopgave.