TFE Unified Communications

Optimale communicatie rendeert

Communicatie is ondertussen veel meer dan de telefoon op uw bureau.

Goede bereikbaarheid betekent dat u in één keer antwoord hebt op telefoontjes, emails of (web) chats. Om die goede antwoorden te vinden werken uw medewerkers online samen, waar ze zich ook bevinden: op kantoor, thuis of onderweg. Dit alles kan worden gerealiseerd via Unified Communications.

Destiny Smartfit Internet

Smartfit van Destiny is een Cloud-Telecom pakket dat uw bedrijf meteen klaarmaakt voor de toekomst. En met keiharde garanties dat het ook optimaal blijft werken.  Smartfit stroomlijnt uw bedrijfscommunicatie, zodat u wint aan efficiëntie. Het platform garandeert een ononderbroken werking, waardoor u steeds online bent met uw bedrijf, én bereikbaar bent voor uw klanten.

Met Smartfit gebruikt u het Destiny netwerk, één van de meest betrouwbare in België, met snelheden en tarieven op maat. Zonder internet is vandaag haast ondenkbaar, en maakt dat uw bedrijf moeilijk of niet kan functioneren. Smartfit voorziet steeds een 4G backup verbinding, én staat borg voor een hoge upload capaciteit naar de cloud.  U kan eveneens opteren voor gegarandeerde download/upload snelheden, waarbij tot 8 vaste ip adressen inbegrepen zijn.

Mis geen enkele kans met onze Unified Communications oplossingen.

Destiny Smartfit vaste telefonie

Met Smartfit kan u haast gratis bellen naar vaste en mobiele nationale nummers. U behoudt u bestaande telefoonnummers. Smartfit werkt op elke telefooncentrale (ISDN/SIP) en een fax is overbodig, u faxt via email. Dit alles met een helpdesk die 24/7 ter uwer beschikking staat.

Destiny Smartfit Telefooncentrale in de cloud

Communiceer van op eender welke plaats en met eender welk toestel. Gedaan met investeringen in snel verouderende hardware en dure onderhoudscontracten. U kan gemakkelijk uw eigen smartphone inschakelen in het communicatie netwerk van uw bedrijf. De “telefooncentrale in de cloud” van Destiny neemt alle functies over van een traditionele telefooncentrale, en voegt er tal van intelligente tools aan toe. Dit platform is 100% cloud en IP based, zodat u nooit een gesprek of communicatie mist. De efficiëntie en vrijheid van uw medewerkers verhoogt, en zorgt dat ze nog beter kunnen samenwerken.