TFE ICT Infrastructure

Infrastructuur: de professional maakt het verschil

Als het gaat om uw IT infrastructuur, dan wil u met een gespecialiseerde partner in zee die op lange termijn met u meedenkt. U kan ons om advies vragen, maar mag ook van ons verlangen dat wij de daad bij het woord voegen. Zowel tijdelijke als permanente opdrachten behandelen wij met de grootste zorg. Ook als adviseur zijn wij u graag van dienst. Heeft u nood aan een klankbord, of een second opinion? Wij staan u graag bij met onze kennis en jarenlange ervaring.

Het nuttige aangenaam maken

Een degelijke IT infrastructuur is vandaag de dag onmisbaar voor de goede werking van uw onderneming. Het is cruciaal om de vinger aan de pols te houden in verband met de laatste nieuwe ontwikkelingen op dit vlak en toekomstgericht na te denken over de verdere evolutie van uw IT- platform. Laat u bijstaan door professionals die al jaren vertrouwd zijn met deze materie en de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen op de voet volgen.

Aan uw netwerkinfrastructuur is naast een technisch-strategisch, ook een operationeel luik verbonden. Die twee verzoenen en in overeenstemming brengen met uw noden en verlangens is waar wij goed in zijn.

Werk maken van uw IT infrastructuur?

Kiezen tussen een lokale en/of cloud-implementatie

Aanpassing of optimalisatie van uw netwerk betekent dat u tegenwoordig de keuze heeft tussen lokale en cloud-infrastructuur of een mix van beide, de zogenaamde hybride opstelling. Kan de cloud een toegevoegde waarde bieden in uw situatie en voor welke cloud-oplossing dan kiezen? Of is het interessanter om te kiezen voor een meer traditionele opstelling met lokale servers? 

Wij denken met u mee over het meest optimale scenario voor uw onderneming.

IT Doorlichting

Net zoals u uw bedrijfsprocessen regelmatig onder de loep houdt, heeft uw IT infrastructuur ook af en toe een kritische blik nodig. De beschikbare technologieën evolueren in razendsnel tempo. De TFE IT Audit geeft u niet alleen een gedetailleerd overzicht over de stand van zaken, maar ook een kijk op welke optimalisaties er mogelijk zijn. 

Wij luisteren naar uw verhaal, bekijken in detail uw huidige situatie en maken een expertiseverslag waarmee u verdere stappen kan zetten. In sommige gevallen volstaan enkele gewiekste ingrepen, soms is het een meer ingrijpend project dat zich aandient.

Deze IT audit komt in aanmerking voor financiële steun via KMO-portefeuille (Kmo-portefeuille | VLAIO). Contacteer ons ivm de voorwaarden.

Focus op core-business

Goede raad geven wij objectief en doelgericht. Ons uw infrastructuur toevertrouwen, wil niet alleen zeggen dat u in veilige handen bent, het betekent ook dat u zich zonder zorgen op uw hoofdactiviteit kunt concentreren. U mag bovendien rekenen op onze discretie, altijd en overal.