TFE Datacenter Infrastructure Consulting Services

Uw datacenter en onze expertise: een perfecte match

Indien u nood hebt aan infrastructuur in een datacenter kan TFE u assisteren bij het ontwerp, configuratie en/of beheer van uw omgeving. Wij bieden deze diensten niet enkel aan eindgebruikers, maar ook aan professionele ICT dienstverleners, hostingbedrijven en serviceproviders. Onze adviseurs begeleiden u bij de eerste stappen in een datacenter project of helpen met specifieke materie.

Het betere werk

Onze diensten zijn beschikbaar in domeinen zoals connectiviteit, RIPE registratie, RIPE database optimalisatie, IP en/of DNS design & beheer, routing & switching, security, intrusion detection & prevention, …
Wij zorgen samen met u voor een optimale en performante oplossing voor uw datacenter-diensten.

Nood aan infrastructuur in een datacenter?

Op het lijf geschreven

Starter of gevestigde waarde, adviesverlening en/of uitvoering, tijdelijke of permanente opdracht? Wij leveren de ondersteuning die u nodig hebt om het ontbrekende puzzelstukje op zijn plaats te krijgen. Wij zorgen in alle discretie voor uw achterliggende infrastructuur zodat u zich in alle rust en vertrouwen kan concentreren op uw hoofdactiviteit. U bespaart op mankracht en wij bieden u jarenlange ervaring en kennis

Vragen staat vrij

Of het nu gaat om een tekort aan kennis of mankracht, neem vrijblijvend contact met ons op en we maken samen uw verhaal waar.

Bij een datacenter project komt u al snel in aanraking met een aantal verschillende partijen. Er dienen heel wat vragen beantwoord te worden om alle technische details correct te hebben en de doorlooptijd van een implementatie tot een minimum te beperken. Wij weten als geen ander waar mogelijke problemen kunnen opduiken en behoeden u voor klassieke valkuilen die dikwijls de oorzaak zijn van frustraties en vertragingen.