TFE ICT Managed Services

Managed services: een veilig gevoel

Het beheer van uw IT infrastructuur kan geheel of gedeeltelijk worden toevertrouwd aan TFE.  Voor een vast maandelijks budget zorgen wij ervoor dat uw interne systemen in topvorm blijven. Wij zorgen dat de systemen 24/7 gemonitord worden, en voeren de nodige updates en proactieve controles uit om een maximale beschikbaarheid van uw IT infrastructuur te bekomen. Een grotere focus op uw kernactiviteiten is het logische resultaat. Weten dat u zich over uw bedrijfsnetwerk geen zorgen hoeft te maken, geeft eveneens een veilig gevoel. 

We gaan zover als u wil

Het begrip 'managed services' is rekbaar bij TFE. Wij stellen graag een pakket samen, volledig afgestemd op uw behoeften. Dat kan gaan over het beheer van bepaalde aspecten binnen uw IT infrastructuur zoals bijvoorbeeld backup, firewall, anti-virus, … of over het volledig uitbesteden van de ondersteuning van uw IT infrastructuur.

Interesse om uw IT infrastructuur te laten beheren?

Bent u nog mee?

Cloud, IAAS, Internet of Things, mobile device management, ... 

Wie maakt straks nog het onderscheid tussen welke technologieën toegevoegde waarde kunnen bieden voor uw onderneming? Welke IT-trends zijn het volgen waard en waarover hoeft u zich niet druk te maken?

TFE heeft klanten in talrijke segmenten & sectoren en implementeert diverse oplossingen, telkens op maat van de klant. Dat maakt het niet alleen makkelijker om in te schatten waar u behoefte aan hebt, we kunnen u ook vertellen waarom. 

Wij kijken graag mee hoe u vandaag werkt en waar een Managed Services-oplossing u kan helpen. We maken ons daarbij sterk dat u straks efficiënter werkt voor een kostenplaatje dat u aangenaam zal verrassen.

Kiezen voor operationele kosten of eenmalige investeringen

Wanneer u liever kiest voor een vaste kostenstructuur in plaats van éénmalige investeringen in hardware, software en/of diensten, kunnen wij hier via onze TFE Managed Services de gepaste oplossing bieden.

In onze TFE-samenwerkingsovereenkomst beschrijven we wat we voor u doen en wat dat zoal inhoudt. Deze samenwerking is trouwens dynamisch: op regelmatige basis evalueren we en sturen we bij indien nodig. Zo hoort dat in een lange termijn-partnership!

Overlap met verwante domeinen

Managed services kunnen serverbeheer omvatten, maar zich net zo goed toespitsen op  - bijvoorbeeld -  beveiliging of data recovery.  Heeft u binnen uw IT omgeving een vraag of een bepaald onderdeel dat al dan niet beheerd kan worden binnen onze TFE Managed Services-formules, aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen.