Topkwaliteit en open communicatie.

ICT Security

Door de steeds toenemende cybercriminaliteit, is maximale beveiliging van uw data een absolute must. TFE heeft de expertise en oplossingen om uw bedrijf te ondersteunen in dit domein.

ICT Infrastructure

Uw bedrijfskritische applicaties verdienen een stabiele, performante onderlaag zodat een maximale beschikbaarheid kan gegarandeerd worden. Dit kan een on premise, cloud of hybride oplossing zijn.

ICT Managed Services

Met onze managed services lost u problemen op vooraleer ze zichtbaar worden in uw netwerk. TFE beheert graag proactief (een deel van) uw IT infrastructuur en dit aan een vast maandelijks bedrag, geen verrassingen.

Datacenter Consulting Services

Het opzetten en onderhouden van een datacenter is geen kinderspel. TFE heeft specialisten in huis die hiervoor de nodige ervaring en expertise hebben.

Secure Wireless Services

Een draadloos netwerk is niet langer een “nice to have”. Een betrouwbare, beveiligde draadloze toegang, eventueel met een toegang voor bezoekers is onontbeerlijk en geeft uw bedrijf een professionele uitstraling.

Data Recovery

Geen backup beschikbaar en de hardware waar de data is opgeslagen faalt? Er is een realistische kans dat de data alsnog te recupereren is.

Business software

Zorg ervoor dat uw business processen ondersteund worden door professionele software oplossingen die u toelaten efficiënter te werken en betere inzichten te bekomen in uw onderneming.

Unified Communications

Uw medewerkers zijn meer dan ooit mobiel, maar moeten bereikbaar zijn. Ook een goede communicatie met uw relaties is essentieel om snel te kunnen schakelen. Via onze Unified Communications oplossing mist u geen enkele kans.

Over TFE

Het zoeken naar de beste automatiseringsformule is voor u én voor ons een ernstige zaak. Transparante communicatie is daarbij topprioriteit.

Na 20 jaar van ononderbroken groei heeft TFE zijn sporen wel verdiend in de ICT sector. Gewapend met onze ervaring willen we graag met u rond de tafel zitten om te horen wat u, als klant, verwacht. U weet immers zelf maar al te goed wat uw computernetwerk moet ‘doen’, wat u ervan verwacht.

Meer over ons

TFE draagt kwaliteit hoog in het vaandel

TFE werkt met ICT deskundigen die uw vragen steeds beantwoorden met kwaliteitsvolle hardware- en software – oplossingen. Wij mikken op een langetermijnrelatie, niet op een éénmalige verkoop. Dat merkt u aan de wijze waarop we ons in uw situatie verplaatsen.

Bij TFE mag u simpelweg rekenen op de ondersteuning en service die u had verwacht.

Boek nu rechtstreeks je afspraak met ons salesteam.

Maak een afspraak